Basis Massage 1 dag

De tijden voor deze workshop zijn van 10:00 tot 17:30 uur.

 

 

Data Workshops:

 

Dinsdag 6 september 2016 VOL
Zaterdag 24 september 2016 Aanmelden
Zaterdag 1 oktober 2016 Aanmelden
Zondag 9 oktober 2016 Aanmelden
Donderdag 13 oktober 2016 VOL
Vrijdag 14 oktober 2016 Aanmelden
         

 

 

Voor aanmeldingen na de laatste datum in de lijst kunt u zelf een voorkeur-datum opgeven

 

klik hier voor het aanmeldings formulier

 

klik hier voor de prijzen van de workshopdagen

 
 
Groothandel WEBWINKEL KORTING:
Op alle artikelen in de Webwinkel berekenen wij u 10% korting als u zich ook heeft aangemeld voor één van onze workshops/cursussen! (bestelling wel graag per email doorgeven en niet via de webwinkel, onze webshop weet niet dat u recht heeft op 10% korting, wij maken de factuur dan handmatig voor u aan).

 

Bij ons gaat een cursus of workshop ALTIJD door!

Geen minimaal aantal deelnemers!

 

 

1 daagse Basiscursus,

leerdoel 1,5 uurs lichaamsmassage

 

Op een ontspannen manier in 1 dag leren te ontspannen en ontspanning te geven, dat is leerzame verwennerij, dus nuttig EN aangenaam!
 
Voor wie die nog nooit met massage in aanraking is geweest of voor wie eens wat nieuwe technieken en massagegrepen willen bijleren of de basis weer eens wat wil oppoetsen. Deze cursus is ook erg geschikt voor diegenen die ook nog bijvoorbeeld onze Hotstonecursus of Hot-Chocolate- en Honingcursus willen volgen en daar beslagen ten eis willen komen. U kunt in dat geval dus 2 cursusdagen boeken en kunt dan op de 2e cursusdag het geleerde in praktijk brengen met als extra de Hotstone- of Hot-chocolate- en Honingtechnieken.

 

Na deze massageworkshop van 1 dag bent u in staat een uitgebreide massage (ruim 1 uur) te geven voor de achterzijde van het lichaam gebruik makend van de heilzame en zeer ontspannende werking van verschillende massagetechnieken. De voorzijde van het lichaam, samen met extra en weer nieuwe massagetechnieken voor de rug, worden behandeld in het vervolg op deze workshop, dat is de Hotstone Master Massageworkshop.
 
De serie massagetechnieken die wij u zullen aanleren zijn gecombineerd uit verschillende stijlen. U zult vooral met de klassieke zweedse technieken kennismaken maar ook delen uit de shiatsu (drukpunten- of accupressuurmassage) en sportmassage komen aan bod. Elke handeling heeft een bedoeling en een plek in het geheel van de behandeling.
 
We behandelen tijdens deze basis massage cursus vrij uitgebreid de gehele rug, nek en schouders, maar ook kuit en bovenbeen, komen aan de orde.
 
Voor uw lunch tijdens deze massage workshop, dat u ook als een lekker dagje uit kunt beschouwen, wordt uiteraard gezorgd, net als koffie, thee, vruchtensap en water gedurende de dag. Over de verzorging hoeft u niet in te zitten; dit is naast een leerzame ook een echte "verwen-dag"!
 
De groep bestaat uit maximaal 8 cursisten, 1 cursusleider en 1 assistent (-e).
Het voordeel van deze dubbele bezetting van de cursusleiding is drieledig:
 
1.  er is altijd iemand beschikbaar voor extra aanwijzingen tijdens de oefeningen.
2.  de instructies behoeven niet te worden gegeven met een van de cursisten als model. Hierdoor kan elke 
    cursist de instructie optimaal volgen.
3.  Mocht het aantal deelnemers oneven zijn dan vangen wij dit euvel tijdens de oefeningen op door
    onze 2e instructeur/instructrice in te laten springen als extra deelnemer opdat eenieder een
    oefenpartner heeft.
 
Ook zonder enige ervaring vooraf kunt u meedoen aan onze workshop en in 1 dag leren hoe u bijvoorbeeld uw partner kunt masseren.

Doordat de deelnemers tijdens de workshop op elkaar oefenen is deze workshop, behalve erg leerzaam, vooral een erg prettige en ook zeer ontspannende ervaring. U ontvangt namelijk in het 2e deel een complete massage die ruim 1 uur duurt, slapen hoeft niet, mag wel....

Uiteraard wordt tijdens deze cursus ook voor de innerlijke mens goed gezorgd en zoals bij al onze cursussen sluiten wij af met de uitreiking van uw welverdiende certificaat.

 

Tarieven zijn inclusief BTW tenzij anders aangegeven